Αλληλεγγύη από τη ΣΠΦ και το Θ.Μαυρόπουλο προς το αναρχικό στέκι ΝΑΔΙΡ.

Αλληλεγγύη στο αναρχικό στέκι ΝΑΔΙΡ μέσα απ’ τις φυλακές

Πριν λίγες μέρες μπάτσοι εισβάλουν για δεύτερη φορά στο αναρχικό στέκι ΝΑΔΙΡ. Η εισβολή γίνεται μετά των ξυλοδαρμό φασιστών που πραγματοποιήθηκε από άγνωστους συντρόφους. Τέτοιες επιθετικές αναρχικές δράσεις ομορφαίνουν την καθημερινότητα στους δρόμους της μητρόπολης. Παράλληλα όμως εξοργίζουν την αστυνομία, που επιδιώκει να πάρει ρεβάνς για τους τραυματισμένους συνεργάτες της. Οι εισβολείς στο αναρχικό στέκι ΝΑΔΙΡ και η προσαγωγή συντρόφων είναι ένα μήνυμα. Ένα μήνυμα ότι η ειρήνη της κατανάλωσης στις βιτρίνες των εμπορευμάτων και της ψευτοδιασκέδασης στις καφετέριες της πλήξης, δεν μπορεί και δεν πρέπει να διαταράσσεται από βίαιες αναρχικές πράξεις που δείχνουν πως δεν έχουμε εγκαταλείψει ακόμα το δρόμο.

Το αναρχικό στέκι ΝΑΔΙΡ αποτελεί μία κακοτεχνία για την αρχιτεκτονική της νομιμότητας. Μία παραφωνία στην ομοφωνία της ησυχίας που αναπόφευκτα βρίσκεται στο στόχαστρο των μπάτσων. Όμως η αστυνομική καταστολή  σκοτώνει ένα αναρχικό εγχείρημα μόνο όταν αυτό είναι ήδη νεκρό ως προς τη βασικότερη ουσία του, την επίθεση ενάντια στην εξουσία.

Οι σύντροφοι απ’ το ΝΑΔΙΡ έχουν αποδείξει ότι ξέρουν να τιμούν τις αξίες και την ουσία της αναρχίας. Εμείς μέσα απ’ τη φυλακή στεκόμαστε δίπλα τους εκφράζοντας ολόψυχα την αλληλεγγύη μας προς αυτούς και τον αγώνα τους.

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΧΙΛΙΟΣΤΟ ΠΙΣΩ, ΕΝΝΕΑ ΧΙΛΙΟΣΤΑ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ

ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΑΝΑΡΧΙΑ, ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ ΣΤΕΚΙΟΥ ΝΑΔΙΡ

Τα φυλακισμένα μέλη της Ε.Ο. Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς πρώτης περιόδου – Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία:

Christos Tsakalos

Michael Nikolopoulos

Gerasimos Tsakalos

Γιώργος Πολύδωρος

Panayiotis Argyrou

Olga Economidou

Damianos Bolano

Giorgos Nikolopoulos

Harry Chatzimichelakis

και ο αναρχικός αιχμάλωτος πολέμου:

Θεόφιλος Μαυρόπουλος

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by Spam Master


EN