Γιώργος Μ.. Εισβολή Αντιτρο-Εισαγγελέα-Ασφαλιτών σπίτι μου (25/1)

Έρευνα για τον Χ. Ξηρό Και όπλα. Εισβολή Αντιτρό – Ασφαλιτών – Εισαγγελέα σπίτι μου 25/1.


Στις 25 /1 στις 1.30 χτυπάει το θυροτηλέφωνο και μου λένε ότι έχω κάποιο δέμα από το ταχυδρομείο. Όμως αντί αυτού, βλέπω 4 άτομα με καλυμμένα και μη πρόσωπα οι οποίοι μου είπαν ότι υπάρχει ένταλμα για έρευνα στο σπίτι μου. Περίμενα μαζί τους έξω από την πόρτα σπιτιού μου μαζί τους τον εισαγγελέα ο οποίος όταν έφτασε μου είπε ότι ψάχνουν για όπλα σπίτι μου και ότι είμαι ύποπτος ότι υποθάλπω τον Χ. Ξηρό.! 

Ακολούθησε έρευνα σπίτι μου από 8 άτομα  από την οποία δεν προέκυψε απολύτως τίποτα. Παράλληλα με την έρευνα δεν έλειψαν ειρωνικές ερωτήσεις του τύπου:

–τι κάνει ο Σπύρος Μάνδυλας μέσα;

-από ποιον έκλεψες την ελληνική σημαία που έχεις κρυμμένη; Χτύπησες κάποιον για να την πάρεις; 

Για το χρονικό της εισβολής:

Πρόκειται για άλλη μια από τις εισβολές της κατασταλτικής επιχείρησης «τανάλιας» που πραγματοποιείται από ένα ρουφιανοσυφερτό δικαστικών-μπάτσων-ασφαλιτών-αντιτρομοκρατικής  προκειμένου να βρεθεί το παραμικρό που να συνδέσει κάποιον σύντροφο με την υπόθεση Χ. Ξηρού. Αυτή η επιχείρηση (όπως έδειξαν οι κινήσεις τους τις προηγούμενες μέρες) έχει στόχο  άτομα της συνέλευσης του Αναρχικού Στεκιού Ναδίρ καθώς και περιφερειακών ή ατόμων που διατηρούν συντροφικές ή φιλικές σχέσεις.

Το κυνήγι μαγισσών φαίνεται να πηγαίνει μακριά καθώς όπως είπε και ο δικαστικός κατά την διάρκεια της έρευνας « όταν βλέπεις να δραπετεύουν τρομοκράτες και να γίνονται όλα αυτά, δεν μπορείς να μείνεις άπραγος και να μην κάνεις κάτι…»! (μας θυμίζει κάποια ματαιόδοξη συμπεριφορά από τον α/α χώρο;)

Προφανώς η στοχοποίηση μου από τα σκυλιά του Δένδια  προέκυψε εξαιτίας των φιλικών και συντροφικών σχέσεων που έχω με άτομα του Αναρχικού Στεκιού Ναδίρ και άλλων καταλήψεων και στεκιών της Θεσσαλονίκης, των συμμετοχών μου πορείες και αυτοδιαχειριζόμενους χώρους,  σε σούτια με φασίστες-μπράβους, καθώς και σε κοινωνικούς-ταξικούς αγώνες.  Οι παραπάνω λόγοι στοχοποίησης μου είναι στα μάτια μου ότι πιο αγνό είδα να βγαίνει στην επιφάνεια αυτού του βόθρου της κοινωνίας-εκμετάλλευσης και συνεχίζω να τους στηρίζω.

 Να σουτάρουμε τους πραιτοριανούς της κυβέρνησης των τραπεζιτών όποτε τους  πετυχαίνουμε να κάνουν ελέγχους στα σπίτια συντρόφων. Να σταθούμε δίπλα σε όσα στέκια ,αυτοοργανομένους χώρους και άτομα που δέχονται την καταστολή.

ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΜΙΑ.

ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΧΤΥΠΑΤΕ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

ΜΕ ΛΥΣΣΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ. 

ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΛΑ ΠΙΣΩ. ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ, ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ, ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΣΤΙΣ ΣΧΟΛΕΣ ,ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ, ΣΤΑ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΑ….

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by Spam Master


EN