Αθήνα : Ανάληψη ευθύνης για τον εμπρησμό ΑΤΜ τραπεζών (04 και 06/04)

Στάλθηκε στο Inter Arma:

Και βρίσκω τη Φύση σιωπήλη σαν τάφο καθώς ηχεί το τικ τακ του νόμου και του ρολογιού” Νίτσε

Στις 2/3 ξεκινάει στα κελιά απεργία πείνας αναρχικών κρατουμένων με στόχο την κατάργηση νομοθετικών πλαισίων που αφορούν τρομονόμους μεχρι τις φυλακές τύπου γ που αποτέλεσαν την κατασταλτική στρατηγική που εφάρμοσε το κράτος για τη προάσπιση του.Η συμπαρασταση με τον αγώνα που διεξάγουν με οδόφραγμα το σώμα τους κι η συμπόρευση με τα αιτήματα τους ειναι αυτονόητη και με κάθε μέσο καθώς η ανυπωχώρητη σταση τους ξεπερνάει ‘οποια συνθηκη εγκλεισμού και συναισθηματικου εκβιασμού και αποτελεί μερος της συνολικότερης μαχης ενάντια στις φυλακές .

Για αλληλεγγυη στην απεργία των αναρχικών κρατούμενων και μελων του ΔΑΚ που συνεχίζεται για 36η μέρα,τον αναρχικό Σπύρο Μάνδυλα,την νίκη της αμετανόητης συνωμοσίας της φώτιας και την μαχήτρια Σπυροπούλου επιτεθήκαμε σε τρία αυτόματα μηχανήματα ανάληψης χρήματων με αυτοσχέδιους εμπρηστικους στις 4/4 και 6/4 της εμπορικής,της τράπεζας πειραιώς και ενα της ελτά στις συμβολές αμαλίας και ερμού.

Για τα αδέλφια μας στον πόλεμο εντός και εκτός των τειχών δεν ξεχνάμε πώς κάθε μέρα που ανατέλλει ειναι πιο κοντά στο να είναι καθε τέιχος αιχμαλωσίας, χιλιάδες συντρίμμια και με την αναρχία για όπλο ξανά και ξανά να βρισκουμε τρόπους να παραμένουμε επικίνδυνοι κι αληθινοί.

Για όλα τα καταπιεστικά καθίκια του εξουσιαστικού συμπλέγματος ,κάθε φύλακα και φρουρό κάθε εξουσίας,μπάτσους,μικροαστούς,δικαστές,νομοταγείς υπαλλήλους και κρατιστές οι χαφιεδισμοί κι οι κατασταλτικές μέθοδοι είναι θλιβερές όπως κ αυτό που υπηρετούν και αντιπροσωπεύει μόνο τον φόβο τους.

Οι δημοκρατικές ψευδαισθήσεις της κοινωνίας και κάθε κοινωνίας που επικαλούνται συναντιόνται και θα συναντάνε συνέχεια τη βία και μίσος μας . Το πάθος για εκδίκηση,τις πύρινες πράξεις μας και το μίσος που έχουμε μέσα μας δεν θα το στερήσει καμία εξουσία και καμία φυλακή.

ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΕΙΝΑΣ

Φωτιά στις φυλακές κανονικές και ειδικές

Θάνατος στους κρατιστές.

Τερρορίστικη ιαχή/χαοτικά οδοφράγματα

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

EN