2009

Γιατί κάποιοι βάψανε τα χέρια τους με αίμα και δεν πλήρωσαν. Για τον Αλέξη Γρηγορόπουλο, την Κατερίνα Γκουλιώνη και τον Βλαδίμηρο Μαμπετζίδη.

Γιατί κάποιοι βάψανε τα χέρια τους με αίμα και δεν πλήρωσαν. Δεν είναι ο Αλέξης Γρηγορόπουλος που έπεσε νεκρός από τα πυρά της αστυνομίας…είναι ο κάθε Αλέξης που βρίσκεται στους δρόμους για να απαιτεί, να διαδηλώνει, να συγκρούεται, να δημιουργεί ρήξεις με το κατεστημένο. Δεν είναι η Κατερίνα Γκουλιώνη που βρέθηκε νεκρή κατά τη μεταγωγή […]

Γιατί κάποιοι βάψανε τα χέρια τους με αίμα και δεν πλήρωσαν. Για τον Αλέξη Γρηγορόπουλο, την Κατερίνα Γκουλιώνη και τον Βλαδίμηρο Μαμπετζίδη. Read More »

Σέχτα Eπαναστατών – Επίθεση στο Alter

Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2009 Στην ελληνική κοινωνία των δεκαετιών 1980-90 οι θεσμοί που οργάνωναν και ακόμα οργανώνουν τη δημόσια σφαίρα έπασχαν από αξιοπιστία. Τα πολιτικά κόμματα εξουσίας ταλανίζονταν από σκάνδαλα, οι δικαστικοί φορείς από διαφθορά, το εκπαιδευτικό σύστημα από αναχρονισμό και η αστυνομία από βιαιότητα και αυθαιρεσίες. Ήταν εποχές έντονων κοινωνικών συγκρούσεων και πολιτικής αμφισβήτησης.

Σέχτα Eπαναστατών – Επίθεση στο Alter Read More »

Σέχτα Επαναστατών – Επίθεση στο Α.Τ. Κορυδαλλού

Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2009 «ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΟΠΛΙΖΟΝΤΑΙ πεθαίνουν. Όσοι δεν πεθαίνουν είναι θαμμένοι ζωντανοί στις φυλακές, στα αναμορφωτήρια, στα πέτρινα φέρετρα των νέων στεγαστικών προγραμμάτων, στα ασφυκτικά σχολεία, στις κατακαίνουργιες κουζίνες και κρεβατομαρες, τις γεμάτες χαριτωμένα έπιπλα αγορασμένα επι πιστώσει.”(RΑFΦράξια Κόκκινος Στρατός)Μετά τις πρόσφατες επισκέψεις του υφυπουργού δημόσιας τάξης Μαρκογιαννάκη και του προέδρου του Πασόκ

Σέχτα Επαναστατών – Επίθεση στο Α.Τ. Κορυδαλλού Read More »

GR