Μπροσούρες “Γκρεμίζοντας τα τείχη που μας χωρίζουν”.

Στάλθηκε στο Inter Arma:
Γκρεμίζοντας τα τείχη που μας χωρίζουν

Σε μερικές μέρες θα κυκλοφορήσει η πρώτη από μια σειρά μπροσουρών, οι οποίες περιλαμβάνουν τις απομαγνητοφωνημένες τοποθετήσεις των συντρόφων της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς και Ανδρέα Τσαβδαρίδη και Σπύρου Μάνδυλα, από εκδηλώσεις και συνεντεύξεις, που έχουν λάβει χώρα τα τελευταία πέντε χρόνια.

Η πρώτη μπροσούρα αφορά το Σχέδιο «Φοίνικας» και περιλαμβάνει τις απομαγνητοφωνήσεις από τις 4 εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν πανελλαδικά, σε αλληλεγγύη με τους διωκόμενους για τις εν ελλάδι πράξεις του Σχεδίου:

  1. Εκδήλωση στο Αναρχικό Στέκι Ναδίρ – Θεσσαλονίκη, 7/12/2013 / τοποθετήσεις Ανδρέα Τσαβδαρίδη και Σπύρου Μάνδυλα.
  2. Εκδήλωση στην ΑΣΟΕΕ από ΣΑΣΠΦ και Συντρόφους/-ισσες από το Ρεύμα της Νέας Αναρχίας – Αθήνα, 13/12/2013 / τοποθετήσεις Ανδρέα Τσαβδαρίδη, Σπύρου Μάνδυλα και Χρήστου Τσάκαλου.
  3. Εκδήλωση στο Αναρχικό Στέκι Utopia A.D. – Κομοτηνή, 14-15/12/2013 / τοποθέτηση Όλγας Οικονομίδου.
  4. Εκδήλωση στον αυτοδιαχειριζόμενο χώρο ΠΡΟΚΑΤ35 στο Πανεπιστήμιο από τις Χαοτικές Ομάδες Καταστροφής – Πάτρα, 15/12/2013 / τοποθέτηση Σπύρου Μάνδυλα και Χρήστου Τσάκαλου.

Έχοντας ως απώτερο σκοπό τη διάχυση του λόγου των φυλακισμένων συντρόφων μας σε, όσο το δυνατό, περισσότερους αναρχικούς συντρόφους στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο, ενημερώνουμε πως το συγκεκριµένο υλικό είναι διαθέσιµο σε όλους για µετάφραση, σε όποια γλώσσα γνωρίζει ο καθένας, διαδικασία στην οποία θα συνεισφέρουµε κι εµείς οι ίδιοι, σε συνεργασία µε όποιον σύντροφο το επιθυµεί, στα πλαίσια της σύµπραξης µε άτοµα και οµάδες/συλλογικότητες συγγενείς πολιτικά.

Για συνεννόηση, επικοινωνήστε µαζί µας στο mail entropy_ch@riseup.net

Κύκλος Ατομικιστών Αναρχικών
Αθήνα, 2014

Υ.Γ. Η μπροσούρα διατίθεται, προς το παρόν, μόνο σε ηλεκτρονική μορφή.

UPDATE

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Protected by Spam Master


GR