(Πάτρα). “Για την επίθεση στον αναρχομηδενιστή Σπύρο Μάνδυλα”.

Η επίθεση που δέχτηκε ο σύντροφος αναρχομηδενιστής Σπύρος Μάνδυλας από 6 άτομα,μέσα στο αναρχικό στέκι Ναδίρ,στις 20 Μάη,είναι ένα γεγονός που μας απασχόλησε ιδιαίτερα ως Σ.Α.Μ.Χ.Ο.

Το να χτυπούν επί 1μιση ώρα 6 άτομα,έναν αγωνιστή που μόλις βγήκε από μια απεργία πείνας 54 ημερών,μας οδήγησε στο να πάρουμε σαφή και κατηγορηματική θέση υπέρ του Σπύρου και να σταθούμε απέναντι στην συγκεκριμένη πράξη.Ως αναρχικοί αδυνατούμε να καταδικάσουμε ανθρώπους,γιατί δεν είμαστε ούτε κριτές,ούτε δικαστές.

Η πράξη αυτή καθεαυτή επίσης,είναι για εμάς ύπουλη και δειλή,λόγω της αριθμητικής υπεροχής των 6 και λόγω της κατάστασης της υγείας του συντρόφου.

Η στήριξη μας είναι ξεκάθαρη και στέλνουμε τους αγωνιστικούς μας χαιρετισμούς.

Στο πλευρό του αναρχομηδενιστή Σπύρου Μάνδυλα
Στο πλευρό του αναρχικού στεκιού Ναδίρ

Σύμπραξη Αναρχικών Μηδενιστών Χαοτικών πλατείας Όλγας

Πάτρα

-Αδυνατούμε να αναφέρουμε τον όρο αλληλεγγύη,γιατί χρησιμοποιείται σαν όρος αλόγιστα, πολλές φορές και από συστημικούς ρεφορμιστές με τον μανδύα του αναρχικού.Είμαστε στο πλευρό οποιουδήποτε μάχεται με λόγο και πράξη το σύστημα,την εξουσία και τους θεσμούς της.

-Οι επιθέσεις κατά των πραγματικών αναρχικών και αντιρεφορμιστών,είναι κάτι το οποίο πλέον έχει πάρει διαστάσεις πανελλαδικά,αφού ανέλαβε η κυβέρνηση της αριστεράς.Οι προφητείες για παρακράτος του Σύριζα,αρχίζουν και φαντάζουν πραγματικές από ορισμένους που σπεύδουν να επιβεβαιώσουν και να επιβεβαιωθούν.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Protected by Spam Master


GR