Ενημέρωση για τον απέργο πείνας Σπύρο Mάνδυλα, από 14/03.

ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΘΑΝΑΤΟΥ Ο ΑΠΕΡΓΟΣ ΠΕΙΝΑΣ ΣΠΥΡΟΣ ΜΑΝΔΥΛΑΣ

Σύμφωνα με τον γιατρό που παρακολουθεί την εξέλιξη της υγείας του απεργού πείνας Σ. Μάνδυλα, αν η απώλεια του συνολικού του βάρους, η οποία έχει φτάσει το 25%, αγγίξει το 28%, τότε αυτός θα χάσει τη ζωή του.

Πρέπει να τονιστεί για πολλοστή φορά ότι η ζωή του συντρόφου μας βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο και ότι όλο το βάρος της ευθύνης σε περίπτωση κάποιας μόνιμης βλάβης ή απώλειάς της, θα το επωμιστούν οι 39 συγκατηγορούμενοί του, η δικαστική έδρα αποτελούμενη από τις Λύγκα, Παναγιωτακοπούλου, Στεργούδη και Ζωγράφου, που τον δίκασε ερήμην και τον καταδίκασε με 7 χρόνια ποινή φυλάκισης και εγγύηση 5.000 ευρώ. Υπεύθυνη θα είναι και η δικαστική έδρα, που θα εξετάσει τη Δευτέρα 4/5 το αίτημά του για τη μη καταβολή του ποσού, αν και εφόσον ΔΕΝ το κάνει δεκτό, αφού ο σύντροφος στην περίπτωση αυτή θα συνεχίσει την απεργία πείνας και δεν πρόκειται να δεχτεί να δοθεί το ποσό από συντρόφους και φίλους.

Ιατρικη Γνωματευση

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

Γ’ Δ.Υ.ΠΕ. ΑΤΤΙΚΗΣ

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΕΙΡΑΙΑ «ΤΖΑΝΕΙΟ»

Α’ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ

Διευθυντής: Δρ. Ανδρέας Μελιδώνης

ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗ

ΒΕΒΑΙΟΥΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΣΘΕΝΗΣ / ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΣ ΜΑΝΔΥΛΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΤΟΥ ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΕΤΩΝ 32 ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΣΤΗΝ Α’ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΟΥ Γ.Ν.Π. ΤΖΑΝΕΙΟ ΛΟΓΩ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΠΕΙΝΑΣ ΑΠΟ 17/4/15 ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ 01/05/15. ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΝΑΡΞΗ ΑΥΤΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ 14/03/15 . ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΧΕ ΑΠΩΛΕΙΑ BΑΡΟΥΣ 19,500 KG –ΑΠΟ 83,200 KG ΑΡΧΙΚΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 63,900ΚG ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΤΡΗΣΗ (ΠΕΡΙΠΟΥ 25% ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΣ) ΕΝΩ ΕΜΦΑΝΙΣΕ ΤΙΣ 49 ΑΥΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 8 ΔΙΑΡΡΟΙΚΕΣ ΚΕΝΩΣΕΙΣ. Ο ΑΣΘΕΝΗΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 8 ΗΜΕΡΕΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΑΙΜΟΔΥΝΑΜΙΚΉ ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΜΕ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΑΡΤΗΡΙΑΚΗΣ ΠΙΕΣΗΣ ΚΑΤΩ ΤΟΥ 90/50 mmHg ΜΕ ΚΟΡΕΣΜΟ ΟΞΥΓΟΝΟΥ 100% ΕΝΤΟΝΑ ΣΗΜΕΙΑ ΖΑΛΗΣ Η ΙΛΙΓΓΟΥ ΚΑΙ ΑΣΤΑΘΕΙΑΣ ΛΟΓΩ ΥΠΟΓΛΥΚΑΙΜΙΑΣ glu < 60mg/dl) ΚΑΙ 3 ΛΙΠΟΘΥΜΙΚΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΗΠΙΑ ΗΠΑΤΙΚΗ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ , ΗΠΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΟΥΡΙΚΟΥ ΟΞΕΟΣ ΚΑΙ ΗΠΙΑ ΝΕΦΡΙΚΗ ΔΥΣΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ. Ο ΥΠΕΡΗΧΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΟΥ ΔΙΕΝΕΡΓΗΘΗ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΜΙΚΡΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΙΖΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗ ΧΟΛΗΔΟΧΟ ΚΥΣΤΗ ΚΑΙ ΗΠΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΗΧΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΝΕΦΡΙΚΟΥ ΠΑΡΕΓΧΥΜΑΤΟΣ. ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΙΑΤΡΙΚΑ. ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΧΟΡΗΓΗΘΟΥΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΥΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ. ΒΑΣΗ ΤΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩ Η ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΠΕΙΝΑΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΔΥΝΗΤΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΥΣ.

Ο ΘΕΡΑΠΩΝ ΙΑΤΡΟΣ

ΘΩΜΑΣ ΤΕΛΙΟΣ

ΛΥΣΣΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ

Αναρχικό Στέκι Ναδίρ

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Protected by Spam Master


GR