Τοποθέτηση πάνω στα γεγονότα της Θεσσαλονίκης 8/3/2012.

Με αφορμή όσα συνέβησαν στη Θεσσαλονίκη τις τελευταίες μέρες μεταξύ των συγκρουόμενων ομάδων  [γνωστά από εκατέρωθεν ανακοινώσεις] θέλω να ξεκαθαρίσω τη θέση μου και πιο συγκεκριμένα να τη διαχωρίσω και από τις δύο εξ΄ αυτών.

Παρ’ ότι έχω υπάρξει μέλος της συνέλευσης του αναρχικού στεκιού Ναδίρ, αυτό που με καθορίζει στη συγκεκριμένη συγκυρία είναι η προσωπική μου στάση ,η οποία ήταν και είναι η μη συμμετοχή και διαφωνία μου στα γεγονότα λόγω θέσης.

Ως πρώην μέλος του αναρχικού στεκιού Ναδίρ συμβαίνει να είμαι το πρόσωπο στο οποίο αναφέρεται μέρος του κειμένου που ανακοίνωσε το στέκι Ναδίρ και για αυτό το λόγο θέλω να κάνω μια αναφορά στα γεγονότα που έλαβαν χώρα απέναντι στο πρόσωπό μου.

Πιο συγκεκριμένα στις  8/3/2012 και ενώ βρισκόμουν στη γραμματεία της σχολής  μου με προσέγγισαν κάποιες κοπέλες με σκοπό την παροχή πληροφοριών για άτομα που εμπλέκονται στις προαναφερθείσες συγκρούσεις. Μέσω  ψυχολογικής πίεσης εξαναγκάστηκα να παραμείνω  σε ένα συγκεκριμένο χώρο για ένα συγκεκριμένο διάστημα μέχρις ότου αποφασιστεί το ελεύθερο της αποχώρησής μου.

Σαν πρώην μέλος του Ναδίρ θέλω να ξεκαθαρίσω πως δε συνυπέγραψα το κείμενο του αναρχικού στεκιού Ναδίρ και νυν ανακοίνωση [αφού όπως προανέφερα δεν είμαι μέλος αυτού].

Δε συμμετείχα σε καμία από τις διενέξεις ούτε έμπρακτα ούτε υποκινώντας καταστάσεις.

Δε συμφωνώ με την τακτική αντιμετώπισης και των δυο πλευρών λόγω προσωπικής μου θέσης.

Με αυτό το κείμενο προσπαθώ να μην αφήσω κανένα περιθώριο ΠΑΡΑΝΟΗΣΗΣ της θέσης μου, ενώ έχω ξεκαθαρίσει τη θέση μου ξανά και ξανά.

Το άτομο για το οποίο γίνεται λόγος σε συγκεκριμένο μέρος του κειμένου του Ναδίρ.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Protected by Spam Master


GR