Κείμενο του radio-revolt για την εισβολή στο αναρχικό στέκι ναδίρ.

Την Τρίτη 4/10 γίνεται εισβολή από μπάτσους στο αναρχικό στέκι ναδίρ για δεύτερη φορά μέσα  σε ένα χρόνο με αποτέλεσμα την προσαγωγή δύο συντρόφων. Αφορμή υπήρξε ο ξυλοδαρμός δύο φασιστών την προηγούμενη μέρα, που με περίσσιο θράσος κυκλοφορούσαν στο κέντρο της πόλης με μπλουζάκια φασιστικού περιεχομένου και γι’ αυτό η απάντηση που τους δόθηκε ήταν αυτή που τους άξιζε . Το αποτέλεσμα της υπερ-επιχείρησης ήταν να μην βρεθεί κανένα στοιχείο «ενοχοποίησης» ούτε στον κατειλημμένο χώρο ούτε για τους συντρόφους. Οι δύο σύντροφοι αφέθηκαν ελεύθεροι την ίδια μέρα.

           Καθώς τους τελευταίους 11  μήνες στο ναδίρ φιλοξενείται το αναρχικό ραδιόφωνο Radio Revolt οι ένστολοι τραμπούκοι δεν έχασαν την ευκαιρία να αφήσουν το «στίγμα» τους με παιδαριώδη τρόπο, και σε αυτό, ρίχνοντας νερό(!) στην κονσόλα και βγάζοντας όλα τα καλώδια από τον υπολογιστή με αποτέλεσμα την προσωρινή διακοπή της λειτουργίας του σταθμού.

            Η διπλή αυτή επίθεση των μπάτσων δείχνει πως τέτοια εγχειρήματα στέκονται βραχνάς στο σύστημα της κανονικότητάς τους και κάνουν ό,τι περνάει από τα χέρια τους για την εξουδετέρωση και τη φίμωση τους. Για άλλη μια φορά όμως η προσπάθειά τους απέτυχε παταγωδώς.

            Εμείς με τη σειρά μας στεκόμαστε αλληλέγγυοι στο αναρχικό στέκι ναδίρ όπως και σε όλους τους αυτοοργανωμένους χώρους που δέχονται την κρατική καταστολή γιατί ακόμα τίποτα δεν έχει τελειώσει.

Radio-Revolt

88,7fm

www.radio-revolt.org

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Protected by Spam Master


GR