Πανό αλληλεγγύης αναρτήθηκε από οπαδούς του Άρη για τους 3 του Ναδίρ.


Πανό αλληλεγγύης αναρτήθηκε από οπαδούς του ΑΡΗ στο σημερινό παιχνίδι με τον παοκ στο Χαριλάου σχετικά με τους 3 συντρόφους που είναι προφυλακισμένοι για την υπόθεση του στεκιού ΝΑΔΙΡ στη θεσσαλονίκη. Στης 4 Δεκέμβρη 2010, 2 μέρες πριν την συμπλήρωση 2 χρόνων από την δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου το 2008, δυνάμεις Ασφάλειας(Αντιτρομοκρατική – ΜΑΤ – Ασφαλίτες – Ειδικοί Φρουροί)εισέβαλαν στο κατηλλημένο στέκι ΝΑΔΙΡ στις ‘Β Φοιτητικές εστίες στις 40 Εκκλησιες. Και αφού προκάλεσαν ζημιές στο χώρο,συνέλαβαν 11 συντρόφους. Οι 8 αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Μια φορά το μήνα να παρουσιάζονται στο τμήμα της περιοχής τους,και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα μέχρι που να γίνει η δίκη.Ενώ κατηγορούνται για 3 κακουργήματα και 3 πλημμελήματα ο καθένας. Οι 3 από αυτούς προφυλακίστηκαν και κρατούνται μέχρι σήμερα. Οι 2 βρίσκονται στις φυλακές ανηλίκων Αυλώνας,ενώ ο 1(βουλγάρικης υπηκοότητας)προφυλακίστηκε στα Διαβατά, μετά από ενάμιση μήνα σχεδόν κράτησης στη ΓΑΔΘ. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό, το ίδιο είχε συμβεί και με το στέκι ΡΕΣΑΛΤΟ στο Κερατσίνι και με την κατάληψη ΖΑ’Ι’ΜΗ στα Εξάρχεια. Γνωστή η τακτική του κράτους και των μηχανισμών του.Απέναντι σε αυτοδιαχειριζόμενους χώρους, ΣΤΕΚΙΑ, ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ.Η Κρατική Τρομοκρατία και Καταστολή σε όλο της το μεγαλείο,αυτό φυσικά δεν είναι μια μορφή διαμαρτυρίας, η θυματοποίησης, απλά η ανάδειξη ενός θέματος για το πως έχουν τα πράγματα γενικότερα σε ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.Συλλήψεις συντρόφων,εισβολές σε χώρους. Και ο μόνος τρόπος είναι η αντίσταση. Σε πολύμορφο επίπεδο. Σαν οπαδοί – σύντροφοι δείχνουμε την αλληλεγγύη μας στους πολιτικούς κρατούμενους και σε όλους τους αξιοπρεπείς αγωνιστές.Εκτός και εντός γηπέδων.Γιατί η εξουσία ίδια είναι παντού. Και έχει φανεί και στα γήπεδα από παλιά, και τα τελευταία χρόνια ακόμα περισσότερο.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ 3 ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΟΥ  ΝΑΔΙΡ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ 4 ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ(Δημήτρη Δημτσιάδη – Σωκράτη Τζίφκα – Δημήτρη Φεσσά – Μπάμπη Τσιλιανίδη).

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΓΙΑΝΝΗ ΣΚΟΥΛΟΥΔΗ

*Και οι 5 είναι προφυλακισμένοι για την υπόθεση του εμπρησμού οχήματος της ΔΕΗ στης 13 Οκτώβρη στη Θεσσαλονίκη. Ενώ ο σύντροφος Σκουλούδης ανέλαβε την ευθύνη για την συγκεκριμένη υπόθεση.Ενώ οι άλλοι 4 κατηγορούνται για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση από την ΕΛ.ΑΣ. Πανό Αλληλεγγύης για τους 4 είχε βγει στο ματς με τον Πανιώνιο στο Χαριλάου. Το οποίο δημοσιεύθηκε στο Ιndymedia.

GEGEN NATIONALISTS-ACAB

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Protected by Spam Master


GR