Γράμμα των 2 από τους 3 προφυλακισμένους για την υπόθεση Ναδίρ

Γράμμα των 2 προφυλακισμένων στην Αυλώνα για την υπόθεση Ναδίρ.

Το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου εν όψει της πορείας που θα πραγματοποιούνταν για τα δύο χρόνια από τον θάνατο του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, εκκενώνεται από μπάτσους το αναρχικό στέκι ΝΑΔΙΡ και συλλαμβάνονται όσα άτομα βρίσκονται εντός αυτού. Παράλληλα πραγματοποιείται και η δική μας κινηματογραφική σύλληψη όπου γρονθοκοπείται ο ένας εκ των τριών από ασφαλίτες, στη συνέχεια οδηγούμαστε στην ΓΑΔΘ όπου 9 ώρες αργότερα, ο ένας αφέθηκε ελεύθερος ενώ   σ’ εμάς ανακοινώνεται μια βαριά σειρά κατηγοριών, οι οποίες βασίζονται στην μαρτυρία ενός μπάτσου που ισχυρίζεται ότι μας αναγνώρισε να μεταφέρουμε τα κλοπιμαία.
          Εκ τότε, βρισκόμαστε προφυλακισμένοι στις φυλακές του Αυλώνα. Αυτήν την  πράξη την εκλαμβάνουμε σαν μια επίθεση της εξουσίας που ως μύριο στόχο έχει τον εκφοβισμό και την διάσπαση των συντρόφων κάνοντας επίδειξη ισχύος, δείχνοντας τα δόντια της σε οποιαδήποτε απειλή θα μπορούσε να την αμφισβητήσει. Στην προκειμένη περίπτωση ο πολυαναμενόμενος Δεκέμβρης με επίκεντρο τις προγραμματισμένες πορείες στις 6 του μηνός. Επίσης καθοριστικό ρόλο σ’ αυτή την επίθεση έπαιξαν και τα πάντα πρόθυμα ΜΜΕ που σκοπό έχουν να ετεροκατευθύνουν, να χειραγωγήσουν και να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη εκμεταλλευόμενοι την καθεστωτική και τεχνοκρατική τους δυνατότητα. Στην περίπτωση αυτήν όχι μόνο προσπαθούν να μας συνδέσουν με τις ληστείες στο ΑΠΘ αλλά και με τη σύλληψη των διωκόμενων συντρόφων στην Αθήνα.
        Έχοντας πάρει συγκεκριμένη θέση, στον κοινωνικό πόλεμο μεταξύ εξεγερμένων και εξουσίας, οι σκέψεις και οι πράξεις μας δεν πρόκειται να σταματήσουν ακόμα και πίσω από τα τείχη των φυλακών ως πολιτικοί εχθροί του καθεστώτος σε αιχμαλωσία. Γνωρίζαμε ανέκαθεν ότι μπορεί να κατηγορηθούμε και να φυλακιστούμε για τις ιδέες μας όπως πολλοί άλλοι σύντροφοι πριν από εμάς για τον αγώνα που είμαστε ταγμένοι και συνειδητά επιλέξαμε.

Η επανάσταση μπαίνει στο ΤΩΡΑ και διαρκεί για ΠΑΝΤΑ.      

Αλληλεγγύη σ’ όλους τους πολιτικούς κρατουμένους

Λευτεριά σε όλους μας !

Γράμμα των 2 κρατουμένων για την
Υπόθεση ΝΑΔΙΡ

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Protected by Spam Master


GR