Κείμενο που μοιράστηκε στην μικροφωνική αλληλεγγύης για την υπόθεση ΝΑΔΙΡ.

Το κράτος εν μέσω κοινωνικών αναταραχών θα προφυλακίσει,θα εισβάλει σε σπίτια, καταλήψεις και θα ποινικοποίησει οποιαδήποτε ριζοσπαστική δραστηριότητα.
Από τους μπάτσους στους δρόμους μέχρι επιθέσεις παρακρατικών.Από συνεχείς εξακριβώσεις και αναίτιες προσαγωγές μέχρι συλλήψεις που βασίζονται σε κατάφωρες σκευωρίες.
Ενδεικτικά τους τελευταίους 3 μήνες στην Θεσσαλονίκη, αρχίζοντας από τις 13/10 συλλαμβάνοντας έπ΄ αυτοφόρω τον Γιάννη Σκουλούδη ο οποίος αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη για εμπρησμό οχήματος της ΔΕΗ.

Η αντιτρομοκρατική αρχίζει να παράγει το έργο της όπως μόνο αυτή ξέρει,με εισβολές σε σπίτια συντροφικών και φιλικών προσώπων μέχρι και την δίωξη 4 συντρόφων με μοναδικό αποδεικτικό στοιχείο την μαρτυρία μπάτσου. Ενάμιση μήνα αργότερα (2 μέρες πριν την 6 Δεκέμβρη) σειρά έχει η εισβολή στο αναρχικό στέκι ΝΑΔΙΡ, όπου συγκεκριμένα προσαγάγουν 11 άτομα με κατηγορίες από παράνομη κατάληψη μέχρι σύσταση εγκληματικής οργάνωσης. Είναι η στιγμή που θα ποινικοποιήσουν μέχρι και το αυτοοργανωμένο ραδιόφωνο radio revolt. Τελικώς προφυλακίζονται 3 άτομα, ο ένας εξ΄αυτών ύποπτος φυγής δεδομένου της ξένης καταγωγής του, ενώ οι άλλοι 2 για ακόμη μια φορά με μοναδικό στοιχείο την μαρτυρία ενός μπάτσου.
Χθες στις 13/10 οι 4 καταζητούμενοι συλλαμβάνονται στην Αθήνα χωρίς να υπάρχει καμία ενημέρωση για αυτούς (για 24 ώρες), ούτε καν για την επιβεβαίωση της σύλληψης τους.
Σήμερα το απόγευμα τους προσάπτουν τις κατηγορίες για σύσταση τρομοκρατικής οργάνωσης και περί διακεκριμένων όπλων.Επίσης σήμερα κρατείται άλλη μια συντρόφισσα στην Αθήνα.
 Το κράτος τέλος αν δεν προφυλακίσει θέτει σε κατάσταση πολιτικής ομηρίας εκατοντάδες συντρόφους θωρακίζοντας ακόμη καλύτερα τους αντιτρομοκρατικούς του νόμους και ποινικοποιώντας από την συμμετοχή σε μια πορεία μέχρι και τις συντροφικές σχέσεις, θέτοντας βάση για μελλοντική ποινικοποίηση ακόμα και της σκέψης. Δεν τρέφουμε και δεν τρέφαμε καμία αυταπάτη για την δημοκρατία και τους τρόπους της.
Το δίκιο το έχουν οι εξεγερμένοι.


ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΣΚΟΥΛΟΥΔΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 3 ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΝΑΔΙΡ
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ 5 ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΣΤΙΣ 13/01 ΚΑΙ 14/01

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Protected by Spam Master


GR