Πανελλαδική συγκέντρωση στις Φυλακές Αυλώνα.

Τρεις υποθέσεις , οχτώ σύντροφοι στην φυλακή

Στις 13/10/2010 ο σύντροφος Γιάννης Σκουλούδης συλλαμβάνεται επ’ αυτοφώρο έχοντας μόλις πυρπολήσει όχημα της ΔΕΗ. Αμέσως βγαίνουν 4 εντάλματα για στενούς του φίλους και συντρόφους του, ενώ αυτός προφυλακίζεται στις φυλακές Αυλώνα, κατηγορούμενος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Στις 4/12/2010 πραγματοποιείται εισβολή στο Αναρχικό Στέκι Ναδίρ στα πλαίσια της μεθοδευμένης καταστολής πριν την 6η Δεκέμβρη και συλλαμβάνονται 9 άτομα εντός του Ναδίρ και 3 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Στα άτομα απαγγέλλονται κατηγορίες για κατάληψη, οπλοκατοχή(για σημαίες που χρησιμοποιούνταν σε πορείες κ.α.), λειτουργία παράνομου ραδιοσταθμού καθώς και για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης. Τρεις σύντροφοι παραμένουν προφυλακισμένοι, δύο στις φυλακές Αυλώνα και ένας στις φυλακές Διαβατών.

Στις 13/01/2011 οι σύντροφοι Φέσσας, Τσιλιανίδης, Τζίφκας και Δημτσιάδης που καταζητούνται από τις 13/10/2010 για την υπόθεση Σκουλούδη συλλαμβάνονται στην Αθήνα και κατηγορούνται για από κοινού συγκρότηση και συμμετοχή σε τρομοκρατική. Οι τρείς προφυλακίζονται στην Α’ Πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού ενώ ο Τζίφκας στις φυλακές Αυλώνα.

Το σύστημα επιχειρεί την απομόνωση δεκάδων συντρόφων μας που βρίσκονται αυτή τη στιγμή έγκλειστοι στα σύγχρονα κολαστήρια. Η συνέχιση του αγώνα όμως και η ενδυνάμωση των συνειδήσεων είναι μία μάχη που δεν έχει χαθεί. Μέσα και έξω από τα τείχη τα βλέμματα όλων αυτών που δε σκύβουν το κεφάλι, που αρνούνται να υποταθούν θα συνεχίσουν να ανταμώνουν με κάθε τρόπο.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ!

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ (ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)
ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ(ΑΘΗΝΑ)
UTOPIA A.D. (KOMOTHNH)
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ/ΕΣ ΒΟΛΟΥ
ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΒΑΛΑΣ

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Protected by Spam Master


GR