06.12.08-06.12.10 Δεν ξεχνώ δεν συγχωρώ – Μαθητές μη μνήμη.

Χθες πλήθος κόσμου κατέβηκε στο δρόμο. Κατέβηκε και για να τιμήσει τον Αλέξανδρο και για το δικό του μέλλον. Μπορούμε να πούμε πως έως τώρα βλέπαμε ένα θολό μέλλον όμως πλέον πιστεύουμε σε κάποιους ανθρώπους. Είμαστε εδώ και τους στηρίζουμε.

Χθες σας δείξαμε το δρόμο, σας δείξαμε ότι είμαστε μαζί σας και δεν μασάμε από απειλές και βλακείες. Ο μόνος τρομοκράτης είναι το ίδιο το κράτος και ΟΧΙ τα 20χρονα που βάζετε στη φυλακή. Τρέχανε όλοι οι σκατόμπατσοι να πιάσουν τα 20χρονα που βάζουν γκαζάκια. Όμως ένα από αυτούς δεν είδαμε να τρέχει να πιάσει τους βουλευτές που το σκάνε στο εξωτερικό. Οι απειλές σας δυστυχώς(για εσάς) έπεσαν στο κενό και ο κόσμος βγήκε έξω.

Μια ημέρα μνήμης και χθες πάλι καταφέρατε μπατσάκια να την βεβηλώσετε. Ντροπή σας, αίσχος, τίποτε άλλο. Κάνεις όμως δεν ξεχνάει αυτά που κάνετε. Ούτε ξεχνάμε ότι σας στηρίζουν οι φασίστες, ούτε ότι εσείς οι ίδιοι προστατεύεται αυτό το σάπιο σύστημα. Είστε ήδη στο αντίπαλο στρατόπεδο. Είστε ήδη εχθροί μας. Θα μας βρείτε όλους απέναντι σας.

Έχουμε πολλά όνειρα και κάποτε θα γίνουν πραγματικότητα. Κάτω τα ξερά σας από τους συλληφθέντες αληταράδες.

Υ.Γ. Όσο και αν προσπαθήσατε να καταστρέψετε το μνημείου του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στα Εξάρχεια δεν τα καταφέρατε και ευτυχώς για εσάς. Όμως ξεχνάτε κάτι σημαντικό… Ο Αλέξης ζει μέσα στην καρδιά μας!!!

Υ.Γ.2 Όλοι στις 11 Δεκεμβρίου στο Μοναστηράκι. Να μην λείπει κανείς!!

ΛΕΥΤΕΡΙΑ στους ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ στους ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΝΑΔΙΡ.
ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΛΑΜΠΡΟ ΦΟΥΝΤΑ.

Μαθητές με μνήμη

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GR