Μπάχαλα

Στις σύγχρονες καπιταλιστικές κοινωνίες, που οι στρατοί του κράτους αναβαθμίζουν συνεχώς τις γνώσεις, αλλά και τον οπλισμό τους, η μάχη για κοινωνική απελευθέρωση πέρασε απ τα βουνά στις πόλεις.
Ένας συμβατικός πόλεμος με το σύστημα εκμετάλλευσης θα ήταν σίγουρα μια ήττα. Ένας μαζικός αντάρτικός πόλεμος με θανατηφόρα όπλα πάλι δεν θα έχει ευτυχής κατάληξη, δεδομένων των παρόντων κοινωνικών συνθηκών. Αλλά και οι συνθήκες να γίνουν ευνοϊκές, εάν δεν υπάρχει προετοιμασία σε στρατηγικό, τακτικό και επιχειρησιακό επίπεδο, η αποτυχία θα είναι παραπάνω από εμφανής. Πρέπει κάπου να γίνει η αρχή ώστε να φτάσουμε σε ένα ικανοποιητικό επίπεδο για ολοκληρωτική σύγκρουση με το σύστημα εκμετάλλευσης. Η αρχή είναι μια προετοιμασία με μη θανατηφόρα όπλα. Στον πόλεμο τον δρόμων, ανάμεσα στους καταπιεστές και στους καταπιεζόμενους, η έλλειψη στρατηγικής και οργάνωσης αποτελεί σοβαρό εμπόδιο στην επίτευξη βραχυπρόθεσμων στόχων.

Το παρόν βιβλίο έρχεται να προτείνει την κάλυψη αυτών των κενών, ώστε η στρατηγική, η τακτική και επιχειρησιακή δράση να αναβαθμιστούν και οι προλετάριοι να περάσουν απ τις πέτρες στα πολυβόλα.

FREEHUMANITY1

Σκατά στον πρόλογο…………………………

  1. Εχθρός…………………..
    Ιστορία…………………………
    Οργάνωση………………………..
    Εκπαίδευση………………………
    Σχηματισμοί………………………..
    Βηματισμός…………………………
    Καταγραφή γεγονότων…………………
  2. Αντεπίθεση……………….
    Oργάνωση………………………
    Άτομο…………………………..
    Ψυχολογική προετοιμασία για σύγκρουση..
    No fear…………………………..
    No mercy………………………….
    Ομάδα…………………………..
    Οργάνωση-σχεδιασμός ομάδων………….
    Προετοιμασία-εκπαίδευση ομάδας………
    Στρατηγική………………………
  3. Frontline………………..
  4. Άμυνα……………………
    Η Άμυνά μας……………………..
    Σκατά στον επίλογο………………………..

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GR