Κόρινθος : Ανάληψη ευθύνης για δράσεις αλληλεγγύης για τους απεργούς πείνας.

Το βράδυ αμέσως μετά τη “Μεγάλη Παρασκευή” και ενώ ο συρφετός διασκέδαζε αμέριμνος μετρώντας ανυπόμονα τις ώρες μέχρι να καθίσει στο πασχαλινό τραπέζι, εμείς αποφασίσαμε πως ήταν μια ιδανική στιγμή για δράση.

Έτσι, στις 11/04/15 μεταξύ 03:00 και 03:30 εκτοξεύσαμε μπογιά στην είσοδο του ναού του Αποστόλου Παύλου στην Κόρινθο και σαμποτάραμε το ATM του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου (εθνικής αντιστάσεως 60 και νοταρά) και της Alpha Bank (γεωργίου παπανδρέου 63).

Αυτή η πράξη μπορεί να θεωρηθεί ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης στη μάχη των αγωνιστών κρατουμένων στα ελληνικά μπουντρούμια, που βρίσκονται σε απεργία πείνας από τις 2 Μαρτίου απαιτώντας:

– Κατάργηση των άρθρων 187 και 187Α

– Κατάργηση του κουκουλονόμου

– Κατάργηση των φυλακών τύπου Γ

– Κατάργηση της εισαγγελικής διάταξης για την λήψη DNA

– Την άμεση απελευθέρωση του Σάββα Ξηρού που το ποσοστό αναπηρίας του έχει φτάσει το 98%.

Επίσης, στεκόμαστε αλληλέγγυοι στον Σπύρο Μάνδυλα, ο οποίος βρίσκεται σε απεργία πείνας από τις 14/03, διεκδικώντας την προσωπική του ελευθερία.

Τέλος, θέλουμε να χαιρετίσουμε τους συντρόφους απ’ την Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς και την Αγγελική Σπυροπούλου που με τον ντόμπρο και αξιοπρεπέστατο αγώνα τους κατάφεραν να εκθέσουν ανεπανόρθωτα το “ανθρωπιστικό” προσωπείο της νέας “αριστερής” κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΦΥΛΑΚΗΣ!

Όλα συνεχίζονται…

Κάποιοι Αναρχικοί της Πράξης

Πηγή

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Protected by Spam Master


GR