Να σταματήσει τώρα η απομόνωση του αναρχομηδενιστή Alfredo Cospito

“Συνεχίστε, συντρόφισσες και σύντροφοι:

ένας ολόκληρος κόσμος περιμένει να τον κατεδαφίσουμε!”

Alfredo Cospito – Nicola Gai

Ο Alfredo Cospito  είναι στις φυλακές της Ιταλίας από τις 14 Σεπτέμβρη του 2012.
Έχει αναλάβει μαζί με τον Nikola Gai την ευθύνη και έχει καταδικαστεί για τον πυροβολισμό στα γόνατα του διευθυντή της Ansaldo Nucleare και θυγατρική της Finmeccanica, Roberto Adinolfi , μια ενέργεια που πραγματοποιήθηκε από τον «Πυρήνα Όλγα – FAI/IRF τον Μάιο του 2012.
Το 2016 όντας ήδη προφυλακισμένος  κατηγορήθηκε για βομβιστικές επιθέσεις αναφορικά με την επιχείρηση της Scripta Manent. Το 2020 εν τέλει καταδικάστηκε για 2 βόμβες που στάλθηκαν στα εκπαιδευτήρια των carabinieri στο Fossano, από την FAI/Ανώνυμη Χαοτική Ανταρσία.
Το Νοέμβρη του 2021 κατηγορήθηκε για ηθική αυτουργία στα πλαίσια της επιχείρησης “Sibilla”, υπόθεση για την οποία αθωώθηκε το Δεκέμβρη του 2021.
Από τις 5 Μαΐου του 2022 και αφού έχει υποστεί για μήνες αυστηρή λογοκρισία στην αλληλογραφία του ο Alfredo  εν τέλει μεταφέρεται από τις φυλακές Υψίστης Ασφαλείας σε καθεστώς ακραίας απομόνωσης(41BIS) όπου και από τις 20 Οκτώβρη ξεκινάει απεργία πείνας.

Τι είναι η απομόνωση 41BIS.
Μιλώντας για απομόνωση 41bis στην ουσία μιλάμε για μια αργή και βασανιστική δολοφονία. Οι συνθήκες είναι δύσκολα αντιληπτές για την ανθρώπινο νου μιας και αυτός ο νόμος είναι η απόλυτη νομική διαστροφή. Ο κρατούμενος βρίσκεται απομονωμένος 23 ώρες την μέρα κλειδωμένος σ ένα κελί έχοντας το δικαίωμα για 1 ώρα να βγαίνει εκτός. Έχει δικαίωμα για 10 λεπτά επιτηρούμενης τηλεφωνικής επικοινωνίας το μήνα μόνο με συγγενικά του πρόσωπα καθώς και 1 ώρα κλειστού επιτηρούμενου επισκεπτηρίου το μήνα,…
Στην ουσία 41bis σημαίνει πλήρης αισθητηριακή απομόνωση.

Ο σύντροφος Alfredo Cospito είναι από τους συντρόφους εκείνους που δεν έμεινε στην γλαφυρότητα και το ρομαντισμό της αναρχικής ιδεολογίας αλλά την έκανε πράξη. Από τα πρώτα του χρόνια με τη συμμετοχή του σε μαχητικές καταλήψεις, στη συνέχεια με την άρνηση του να υπηρετήσει στον ιταλικό στρατό, μέχρι και το πρόταγμα της άτυπης οργάνωσης και του αναρχικού μηδενισμού.

Να σταματήσει τώρα η απομόνωση του αναρχομηδενιστή Alfredo Cospito

Σε αλληλεγγύη έχουν ξεκινήσει απεργία πείνας και οι σύντροφοι:
Juan Sorroche Fernandez (από τις 25/10/22),
Ivan Aloccο (από τις 27/10/22),
Anna Beniamino (από τις 07/11/2022).

Είμαστε δίπλα σε καθέναν που τιμά τις αξίες της αναρχίας
και που έχει κάνει τις ιδέες του πράξεις.


19 Νοέμβρη 2022
Αναρχικό Στέκι Ναδίρ

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Protected by Spam Master


GR