Η Συνωμοσία Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης & κομματικών μηχανισμών.

Η Συνωμοσία Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης & κομματικών μηχανισμών.

Στις 25-1-2013 πραγματοποιήθηκε παρουσίαση του βιβλίου «Το Νέο Αναρχικό Αντάρτικο Πόλης» στο Αναρχικό Στέκι Ναδίρ. Το βιβλίο είναι από τις εκδόσεις Μαύρη Διεθνής και έχει συγγραφεί από τα φυλακισμένα μέλη της Αναρχικής Επαναστατικής Οργάνωσης Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς.

Μέρες πριν από την βιβλιοπαρουσίαση, κάποια παπαγαλάκια της εξουσίας (site, εφημερίδες, τηλεόραση), είχαν ξεκινήσει να δημιουργούν ένα κλίμα τρομολαγνείας, συκοφάντησης και λασπολόγησης. Σε διάφορους διαδικτυακούς βόθρους «ενημέρωσης» μετέδιδαν την ψευδή είδηση ότι θα μιλούσαν καταζητούμενα μέλη της ΣΠΦ, ότι στο βιβλίο υπήρχαν πληροφορίες για την κατασκευή βομβών ….. Θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι ποτέ δε θα θέταμε σε κίνδυνο να μιλήσουν  καταζητούμενα άτομα, ούτε οι ίδιοι θα ‘ταν τόσο αφελείς ώστε να μιλήσουν σε μια δημόσια, ανοιχτή εκδήλωση.

 Δημόσια και ανοιχτή εκδήλωση όχι φυσικά για τους δημοσιογράφους, και τα λοιπά τσιράκια της εξουσίας. Κάποιες μέρες πριν την εκδήλωση διάφοροι δημοσιογράφοι έστελναν e-mail με σκοπό να καλύψουν την βιβλιοπαρουσίαση, ενώ λίγο πριν την εκδήλωση διάφοροι δημοσιογράφοι προσπάθησαν να την «πλαισιώσουν». Η απάντηση που πήραν όλοι οι δημοσιογράφοι ήταν η αυτονόητη.

 Είναι γνωστό ότι δεν είναι όλοι οι ρουφιάνοι δημοσιογράφοι. Αλλά μερικές φορές κάποιοι ξεπερνούν τον χαρακτηρισμό του ρουφιάνου κατά πολύ. Όπως η εφημερίδα  Έθνος η οποία έστειλε μυστικό δημοσιογράφο για να παρακολουθήσει-καταγράψει την εκδήλωση. 2 μέρες μετά το Έθνος φιλοξενούσε ένα άρθρο του Κώστα Νικολαΐδη. Πρόκειται για ένα ελεεινό και τρισάθλιο άρθρο  που περιγράφει τον χώρο της κατάληψης, την εκδήλωση και τους συντρόφους που έκαναν την εισήγηση και την παρουσίαση , γράφοντας  διάφορους χαρακτηρισμούς και υπονοούμενα.

Πέραν, όμως του παραπάνω δημοσιεύτηκε άλλο ένα άρθρο μια μέρα πριν την βιβλιοπαρουσίαση. Είχε να κάνει αυτή τη φορά με την εφημερίδα Αυγή , το επίσημο εκδοτικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ. Το άρθρο είχε τον τίτλο «Προβοκάτσια κατά του πανεπιστημιακού ασύλου» και ευθέως χαρακτήριζε την παρουσίαση αυτή ως μια προβοκατόρικη κίνηση ενάντια στο πανεπιστημιακό άσυλο, αφού όπως αφήνει  να εννοηθεί είναι πολύ ύποπτο που γίνεται δημόσια μια τέτοια παρουσίαση και που μάλιστα θα μιλήσουν και μέλη της ΣΠΦ. Αποκρύπτοντας, βέβαια, το γεγονός ότι χρόνια τώρα γίνονται σε πανεπιστημιακούς χώρους τέτοιες εκδηλώσεις. Ακόμα μια φορά αποδεικνύεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, φορώντας το ελευθεριακό του προσωπείο, δεν είναι τίποτα άλλο από «ένα λίγο πιο κόκκινο ΠΑΣΟΚ.»

Φυσικά, από κοντά και η Χρυσή Αυγή. Αυτή η κρατική συμμορία έχει πολύ πλάκα όταν μιλάει για εισαγγελείς και νόμους και κάνει επερωτήσεις στη βουλή…..

Από μέρους μας δεν έχουμε να απολογηθούμε σε κανέναν. Χαιρόμαστε  που μια παρουσίαση βιβλίου ενόχλησε τόσο πολύ. Τόσο τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης όσο και τους μπάτσους που με προσαγωγές συντρόφων αλλά και άσχετου κόσμου προσπάθησαν να δημιουργήσουν ένα κλίμα τρομοκρατίας. Η εκδήλωση ήταν άκρως επιτυχημένη παρά του κλίματος  που είχαν στήσει όλος αυτός ο συρφετός. Χαιρόμαστε  που η δημοκρατία σας, φοβάται τόσο πολύ ακόμα και μια εκδήλωση- βιβλιοπαρουσίαση, αποδεικνύοντας έτσι ότι δεν είναι κάτι άλλο παρά  ένα ένοπλο πραξικόπημα.

Υ.Γ.: Δύναμη στους 4  συντρόφους που συνελήφθησαν στο Βελβεντό Κοζάνης, (Γιάννης Μιχαηλίδης, Δημήτρης Πολίτης, Δημήτρης-Αντρέας Μπουρζούκος, Νίκος Ρωμανός)

«Ζήτω η Αναρχία, Ζήτω η Αναρχία.

 Μπάτσοι, δικαστές, πολιτικοί δεν έχετε κανένα λόγο να κοιμάστε ήσυχοι.      

Χάσαμε μια μάχη, όχι τον πόλεμο»

«Ζήτω η Αναρχία ρε. Ζήτω η Αναρχία κουφάλες»


6/2/2013

Λύσσα και συνείδηση

Αναρχικό Στέκι Ναδίρ

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Protected by Spam Master


GR